Diensten

Wij werken in opdracht voor onder andere: Bedrijven, Kantoren, Scholen, VVE Wooncomplexen, Woningcorporaties maar Ook voor incidentele opdrachten zijn wij inzetbaar.

ufacility-facilitair-dienstverlener-diensten-schoonmaak.jpg

SCHOONMAAK

Een schoon kantoor is een lust voor het oog, bovendien zijn uw medewerkers in een schone, heldere en fris ruikende omgeving alerter en gemotiveerder. Wilt u ook een kantoor dat er elke morgen weer helder en fris uitziet? Wat voor een kantoor geldt, geldt uiteraard ook voor andere ruimtes waar dagelijks mensen werken of leven, iedereen werkt of woont het liefst en een heldere omgeving.

Naast de reguliere schoonmaak van uw woon- of werkplek kunnen wij ook een eenmalige opdracht voor u verzorgen. Na de oplevering is een gebouw niet gelijk gebruiksklaar, integendeel. Vaak moeten de deuren, ramen en kozijnen worden schoongemaakt, de stickers worden verwijderd. Voor deze klussen staan wij graag voor u klaar.

ufacility-facilitair-dienstverlener-diensten-glazenwassen.jpg

GLAZENWASSEN

Wij helpen u het zonlicht weer naar binnen te brengen om te helpen aan een gezonde omgeving. Met een klantgerichte werkwijze verzorgen wij periodiek de glasbewassing.

Een nette gevel is voor u als een visitekaartje. Wij doen de ramen meestal met de ladder werken ook met de modernste technieken zoals het tuckerpole-systeem of een hoogwerker. Wij verzorgen de glasbewassing voor u aan de binnen- en buitenzijde.

ufacility-facilitair-dienstverlener-diensten-vloeren-onderhoud.jpg

VLOERENONDERHOUD

Op het gebied van vloerenonderhoud zijn wij dé partner voor u. Of het nu gaat om een vloer van linoleum, marmoleum, natuursteen of tapijt. Met onze expertise kunnen wij ook van u een tevreden klant maken. Wij hebben door de jaren heen verscheidene scholen en instanties de vloeren gereinigd.

ufacility-facilitair-dienstverlener-diensten-hogedruk-reiniging.jpg

HOGEDRUKREINIGING

Voor galerijen, trappenhuizen en bestrating kunnen wij de reiniging onder gepaste druk verzorgen. Voor het verwijderen van graffiti of het reinigen van gevels kunnen wij met onze ervaring en expertise voor u klaar staan. Wij kunnen door ons groot netwerk ook het voegwerk voor u verzorgen. Het schilderen van uw gevel is hierbij geen uitzondering.

ufacility-facilitair-dienstverlener-diensten-verhuizing.jpg

INTERNE VERHUIZINGEN

Gaat u een interne verhuizen en heeft u de manschappen niet? Wij kunnen de verhuizing voor u verzorgen. Dit is mogelijk in de traditionele uren maar wij staan in overleg 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar.

ufacility-facilitair-dienstverlener-diensten-dakgoot-schoonmaken.jpg

DAKGOTEN SCHOONMAKEN

De dakgoot kan gedurende het najaar flink wat vuil verzamelen. Vallende bladeren, opwaaiend plastic en in regenwater opgelost materiaal kunnen allemaal in de dakgoot achterblijven. Als dit niet tijdig wordt opgeruimd, kan het materiaal de afvoer gaan verstoppen, waardoor de dakgoot vol- en uiteindelijk overloopt. In ernstige situaties kan het gewicht van het water en het afval de dakgoot zelfs losrukken. Het is zeker geen overbodige luxe om tweemaal per jaar de dakgoot te reinigen. Bevindt de dakgoot zich direct onder een boom, overweeg dan de klus vaker te doen. Wij kunnen voor u uw dakgoot schoonmaken.

FACILITY VOOR U

De facilitaire dienstverlening is een service waar wij de zorg van een gedeelte van uw bedrijfsvorming op zich kan nemen. Met ons grote verantwoordelijkheidsgevoel nemen wij graag de werkzaamheden onder onze hoede. Op detacheringsbasis kunnen wij tijdelijk of op vastgestelde uren een huismeester of postkamer medewerker plaatsen. U heeft hierbij de zekerheid dat het beheer in vertrouwde handen is.

TOTAAL PAKKET

Graag bieden wij u naast al onze diensten ook nog het totaal pakket aan, dit pakket neemt u de zorgt met betrekking tot de facilitaire afdeling uit handen. Wij verzorgen voor u de schoonmaak en glazenwassen maar heeft u bijvoorbeeld een schilder of stukadoor nodig? Hoeft u daar niet zelf voor te zorgen. Met onze contacten kunnen wij de tussenpersoon zijn tussen u en de dienstverlener. Voordeel is dat u enkel contact onderhoud met Ufacility. Wij nemen de overige zorg uit handen zodat u zich kunt richten op de eigen werkzaamheden.

ufacility-facilitair-dienstverlener-diensten.jpg